Positiivisia yllätyksiä



Tällä kertaa paneudun positiivisiin yllätyksiin musiikkimaailmassa (koska tuntuu että aina vaan valitan epäkohdista ;) )

Tilasin cdonista tanskalaisen Infinity tanssiduon tokan levyn Naked in the rain v. 2001. Eka levy v. 99 oli omassa genressään ihan mukavaa Aqua tyylistä cheesyä tanssipoppia. Naked in the rain sisältääkin lähinnä vuosituhannen vaihteen vokaalitrancea. (joka oli siis aikamoinen ylläri), Monessa biisissä on tosi hyvät ja mieleenpainuvat melodiat. Lisäksi räppäri tajuaa pitää nokkansa kiinni useimmissa kappaleissa.


Lisäksi olen tutustunut amerikkalaiseen electroclashkolmikkoon nimeltään Dirty Sanchez. Kolmikkoon kuuluu dragqueen Jackie Beat, joka tuo mukavan oman lisämausteensa vokaaleihin. Sanchezin biisit ovat todella törkeitä, kirosanoja viljellään laajalti. Soundit ovat laadukasta elektromeininkiä. Tuntuu että tällaista meininkiä ei kyllä ikinä saada aikaiseksi Suomessa, ainoastaan Cristal Snow´lla olisi tällaiseen mahdollisuuksia.


Viime vuonna ostamani Miika Kuisman Sententia levy oli myös todella hyvä yllätys. Levy ei sisällä juuri ollenkaan nykyajan muka muodikkaita elektrosoundeja. Miika sanookin että tekee sitä musiikkia mistä pitää, eikä halua nuoleskella kuuntelijoita (kuten Darude). Miikan levy sisältää paljon hyviä soundeja, ja toimii myös osittain chillout levynä. Ja lisäksi yhdessä biisissä vierailee Cristal Snow ;)

Kommentit

Suositut tekstit