Euroviisut ja suomalaisten pakkomielle

Tänään se Euroviisujen finaali sitten koittaa...

Teräsbetonista on Suomesta asti väkisin yritetty muovata voittajaa, Suomen karsinnoissakin puhuttiin koko ajan TB:stä voittajana. Kamalin huhu on nyt, että Suomen paskan lähettiläät olisivat saaneet eniten ääniä ekassa semifinaalissa. Jotain vikaa on maailmassa, jos näin on.

Teräspaskan esitys oli kyllä objektiivisestikin katsottuna kaikkein tylsin, pari räjähdystä ja that´s it. Pari pitkätukkaista ja helvetin rumaa heviäijää soittaa kitaraa. Ja mikäköhän tässä "show´ssa" oli niin uutta ja mullistavaa. Ja biisissä ei ole mitään tarttumakohtaa, sanatkin silkkaa sontaa.

Kyllä tä Suomi on tullut hulluksi, kun jotain heviä arvostetaan ja joka paikkaan lykätään tätä melusaastaa. Jopa Katri Helena poseerasi jokin aika sitten Seuran kannessa "hevileidinä". Eli siitä vasta riemu syntyisi jos TB menestyisi kisassa. Sitten Finlandiasta väännetään heviversio, koulussa lauletaan heviä laulutunneilla ja pakkosyöttö olisi kaikin puolin entistä ahdistavampaa.

Sitten vielä ihmetellään, kun meitä pidetään synkkänä maana. Ei mikään helvetin ihme, kun kadulla kulkee kuolemaksi pukeutuneita hevareita.

Mutta toivotaan parasta eli Teräsbetonin pahinta. Jos sijoittuu Top kymppiin, en katso koko kisoja enää. Jos voittaa tai Top 3:ssa, blogilla rytisee!!!!!

Muuten tsekatkaapa tämä biisi:
Kendi: Connected
http://www.emi.fi/jukebox/play/923/connected

Kommentit

Suositut tekstit