Madonna, Madonna, Madonna..

Mitään muuta media Suomessa ei puhukaan kun selvisi että rouva r´n´b:n ylipapitar ja tuleva rockin kuningatar tulee esiintymään Suomessa elokuussa.

Eniten ärsyttää se, että musiikillisesti nainen on tällä hetkellä huonoimmillaan. Edellinen Confessions levy ja siitä poikinut kiertue olivat niin mahtavaa tavaraa, että tuntuu naisen seonneen täysin innostuessaan bling-kulttuurista ja teinikansan nuoleskelusta.

Faktahan on se, että uusin Hard candy on musiikilliseltä arvoltaan pelkkä 0. Kuivat, minimalistiset MTV-läiskytys soundit takasivat sen, että levy löytyy nyt jo alelaareilta.

Ihmiset haluavat nähdä Madonnan pelkästään sen takia koska se on Madonna, musiikilla ei ole mitään väliä, ainoastaan artistin kulttistatuksella. Madonna saisi vaikka kusta ja paskantaa lavalla, niin ihmiset ryntäisivät katsomaan sitä sankoin joukoin.

Lisäksi mitä Youtubesta olen noita Sticky & Sweet kiertueen kappaleita katsonut ja kuunnellut, niin voin kyllä sanoa, että Madonnalla ei ole mitään showta enää. Pari tanssijaa ja ei mitään tyyliä (paitsi jos alkkareissa tallustelua voi sanoa tyyliksi) ja lisäksi rockkansan nuoleskelu kitaransoitolla antaa kyllä aikamoista tuntua siitä mitä muijan tyyli jatkossa on.

Toivottavasti Madonna peruuttaa konsertin viime hetkellä. Olisi perhana tullut ennemmin edellisen kiertueen aikana Suomeen.

Kommentit

Suositut tekstit