Ottakaa ihmiset päänne pois Gagasta!

Gagaa on taas tulvinut ovista ja ikkunoista...kuten ylläoleva kuva osoittaa, niin Gagalla ei ole muuta tarjottavaa kuin alapään harominen.

Tämä säälittävä lehmä julkaisi äskettäin uuden version debyyttiläpyskästään, jossa on 8 uutta biisiä, toinen toistaan typerämpiä ja itseään sekä muita artisteja kopioivia. Esimerkiksi Alejandro kuulostaa kaikessa naurettavuudessaan lähinnä Ace of Baselta. Tyylillisesti uudet biisit ovat sitä samaa paskaa, uusilla vokaaleilla. Eli Pokerfacea (joka sinänsä on hyvä biisi) "re-hashataan" ja kovaa.

Eniten Gagassa ja ihmisissä ärsyttää se, että käyttäydytään ihan kuin tämä ämmä olisi jotain uutta ja ihmeellistä, vaikka asia ei ole niin. Horatsu on poiminut parhaat ja tyylikkäimmät osat mm. Grace Jonesilta ja lisännyt päälle vielä lutkailua, pillun hierontaa ja typeriä lausuntoja, jotteivat vaan mediat missään nimessä unohtaisi mainita arvoisaa rouvaa. Lisäksi typerät naismaiset hintit palvovat tätä teko-diivaa. Ja eivät tajua, että maailmalla on paljon parempia saman genren maastossa liikkuvia artisteja, jotka tekevät paljon parempaa musaa!!!! esim. Annie, Amanda Blank, Kid Sister, Sally Shapiro jne.

Uskon ja toivon että tämä säälittävä kurppa häviää mitä pikimmiten musamaailmasta ja vaipuu unholaan, minne kuuluukin.

Kommentit

Suositut tekstit