Gaga: Born this way...Fuckin BITCH

No niin, sieltä se ylilehmä sylkee taas uutta tavaraa, tällä kertaa nimi on Born this way. Biisin julkaisua aikaistettiin koska Britneyn uusi biisi Hold it against me oli niin suosittu, niin eihän rouva/herra ylimonsteri voi toiseksi jäädä, ehei. Niin siispä olikin aika suoltaa jotain uutta, kun kolme vuotta muija on kärvistellyt yhdellä albumilla.

Ja yllätys, yllätys mitä muuta sieltä tulee kuin scheissea. Biisin kertosäe on varastettu Madonnalta, (keneltäpä muultakaan), tausta on viiden pennin hilipatihippaa ja lyriikat ovat samaa lastenlaulutasoa mitä tältä luuskalta voi odottaakin.

Biisiä on ehditty ylistää jos jossakin mediassa, ja eipä siinä muuta voi sanoa, muuta kuin raha haisee.. Kenen muun tahansa esittämänä Born this way tuskin nousisi hitiksi, koska biisissä ei ole mitään erikoista. Kun artistit tekevät järjestyksessään parempia biisejä kuin tämä luuperse, niin miksi tämän "dance" jaksaisi kiinnostaa.??

Pikku monsterit ovat niin syvällä Gagan perseessä, etteivät tajua mitään ja kaikki mitä äiti syytää on kuin taivaan lahja.

Videosta: video on kuin sairas porno/scifi-fantasia, josta ei löydä minkäänlaista koheesiota eikä edes sisäistä logiikkaa. Tarkoituksena on ollut lykätä mahdollisimman paljon erilaisia asioita videoon, että ihmiset hämääntyisivät luulemaan että tässä on jotain syvällistäkin. Puhumattakaan siitä, että biisin countrahtavalla meiningillä ei ole mitään tekemistä videon kuvaston kanssa.

Ilahduttavaa nähdä tosin, että videolla akka näyttää huomattavan laihalta...ja näyttääpä olevan vielä huumeidenkin kanssa ongelmia, hahha!!!

Paska myy ja kärpäset kiljuu orgastisesti.


P.S. Joku voisi oikeasti kertoa minulle syyn miksi pitää Lady Gagasta, ja ei en kelpuuta syyksi näitä: 1. se on niin suosittu 2. siinä on sisältöä 3. musiikki on niin hyvää (koska kuka tahansa danceartisti tekee teknisesti parempaa musaa )

Kommentit

Suositut tekstit