Madonnan uusi tyyli = paskaa!

Madonnan edellinen levy oli puhdas tanssilevy ja oli upea paketti erityylisiä tanssibiisejä. Ei ollut mikään yllätys, että Madonna taas ns. luo nahkansa ja muuttaa tyyliään. Julkisuuteen on vuotanut biisejä uudelta ensi vuonna julkaistavalta levyltä.

Nettiin vuotaneita biisejä kuten Candyshop, Beat goes on voi kuvata vain kahdella sanalla: R´n´B-saasta!!!!! Nyt netissä on kuultavissa Timbalandin "dj"-keikalla soittama 4 minutes to save the world, joka on vielä kammottavampaa kuultavaa.

Oi miksi, oi miksi Madonna haluat välttämättä menestystä Amerikassa??? Vain Amerikassa tollainen biititön läiske uppoaa noin kovin. Musiikillisesti noissa läiskähdyksissä ei ole mitään. R´n´b on lähinnä tummaihoisten lehmien uikutusta.

Timbaland on niin itsekäs, että omii pian kaikki artistit. Kauhulla odotan päivää, jolloin tämä "laadukas" tuottaja iskee kyntensä rautakuningatar Tina Turneriin, joka puuhaa myös comebackia.

Minun ja mieheni mielestä Madonna on valinnut todella väärän suunnan. Tämän takia rouva ei pääse edes meidän myspace-kaveriksi ;)

Kommentit

Suositut tekstit