Parhaimmat konebiisit v. 2007


Vuosi on lopuillaan joten voisi uuden blogin kunniaksi kerrata "männä" vuoden parhaimpia biisejä:


1. DT8 Projectin Hold me till the end. Mahtava vokaalitrancebiisi, joka osoittaa että genreä osataan tehdä laadukkaasti ja tyylipuhtaasti nykyäänkin, vaikka joka paikkaa saastuttaa rockailu ja elektrolimailu.


2. Danny: Tokyo. Ruotsin Idols-nuorukainen todistaa että Idols-nuorukaisten ei ole pakko alkaa heti tekemään rockia/r´n´btä (kuten Suomessa vrt. Koivunen ja Abreu). Upea Jonas Von der Burgin tuottama biisi, joka jää kertasoittamalla päähän.


3. David Guetta: Baby when the light. Ruotsalaisen "konemafian" kanssa tehty tarttuva biisi on upea aloitus upealla albumille.


4. Armand Van Helden: Touch your toes. Armand teki mahtavan paluun tanssilattialle.. ja 80-luvulle. Biisi kuulostaa kuin olisi suoraan kasariajalta ja hauska video täydentää kappaleen.


5. Regi ft. Danzel: What is life. Milk Inc miehen sooloalbumi pitää sisällään monta helmeä, mutta yksi nousee ylitse muiden. Danzelin hyvin vetämät vokaalit sopivat täydellisesti melodiseen tranceotteeseen. Hengenheimolainen biiseille 4 strings: Love is blind ja Skydive: Any day now.


6. Startattooed: Make me high. Biisi kuulostaa siltä kuin Offer Nissim, Pakito ja joku trancedj olisi suljettu samaan huoneeseen ja tämä on lopputulos. Eli mahtavaa menoa!


7. Nex: Make me high. (Soundfactory remix). Entisen Natural Exin uusin biisi on saanut mahtavan trance/tribal house muodon ruotsalaisen Soundfactoryn muotissa. Vähän samaan kategoriaan menee kuin Startattooed.


8. Yves Larock: Rise up. Missä Bob Sinclair uppoaa suohon, Yves onnistuu. Kiva melodia ja vokaalitkaan eivät häiritse.


9. Cristal Snow: Cristal clear. Suomen oman persoonallisen dragqueenin kappaleet on pätevästi tuotettu Heikki L:n toimesta.


10. Basic Element: To you. Ysäripumpun pätevä comeback joka terävöityy hieman trancea vaikuttavassa pimputusympäristössä.




Kommentit

Suositut tekstit