Tapetaan musiikki..

..iTunesilla ja mp3-soittimilla!!! Musiikilla ei ole enää mitään arvoa jos sen fyysinen muoto lakkaa olemasta. En tajua miksi ihmiset ovat valmiita maksamaan useita kymmeniä euroja mm. Playstation peleistä, mutta kakistelevat kun Cd-levyjen hinnat ovat kahdessa kympissä. Pelinhän voi pelata vain kerran loppuun ja se on sen jälkeen turhaa tavaraa, kun levyn taas voi kuunnella aina uudestaan ja uudestaan.

iTunes on kyllä kaiken turhuuden alku ja juuri. Sieltä ladattua musiikkia voi kuunnella ainoastaan iPodeissa!!! Siis aivan älytöntä, että pakotetaan ihmiset ostamaan juuri iPod. Itse omistan tavallisen mp3-soittimen, mutta ostan paljon levyjä.

Minusta musiikin pitää olla fyysisessä muodossa. Jos sitä ei ole näkyvässä muodossa, on sen arvo mitätön. En ikinä voisi maksaa edes euroa yhdestä biisistä, joka ei näy missään kuin koneella. Ja ajatelkaa et joskus koneesi hajoaa ja kaikki biisit mitä on koneella on ikiajoiksi menetetty. Mahtaisiko käydä cd-levyjen kanssa ikinä näin?

Ja jos otetaan tähän ekologinen näkökulma, niin vaikuttaako cd-levyjen painaminen ilmastoon niin paljon, että siitä olisi luovuttava? Itse kääntäisin katseeni ensin liikenteeseen.

Eli loppukaneetiksi voisin sanoa, että musiikkia ei ole olemassa, jos sillä ei ole fyysistä muotoa!!

Kommentit

Suositut tekstit