Levyarvosteluja: Push ja Larry Tee


Pushin uutta levyä olen odottanut kuin kuuta nousevaa ja pätkiä vähän kuunnelleena odotin jotain aivan mahtavaa, mutta..


..jälleen kerran huomaa että pelkästään pätkiä kuuntelemalla ei saa käsitystä koko levystä. Miken tuotokset ovat tällä kertaa suurimmaksi osaksi keskinkertaisia trancejämiä, jotka erottaa toisistaan vain biitin loppuminen biisien välillä. Melodiat ovat hieman yhdentekeviä, ainoastaan Back to the essence ja Interference biiseissä päästään edes lähemmäksi Pushin vanhaa vetävyyttä. Tylsimpänä esille nousee electromainen This place.


Tuntuu että Mikeltä olisi riittänyt materiaalia vain Ep:hen, ja tässähän onkin mukana kappaleita joita Push julkaisi viime vuonna vinyyli-ep:llään. Kaikki muu tuntuu pakotetulta.


Eli pettynyt olen kyllä tähän tuotokseen..
Larry Teen esikoiseen olen kyllä taas erittäin tyytyväinen, kierompaa ja yllätyksellisempää levyä saa kyllä hakea. Lisäksi levyllä vierailee useita klubimaailman "friikkejä" kuten Amanda Lepore sekä Roxy Cottontail.
Soundit ovat kerta kaikkiaan "out there" ja kuulijaa ei päästetä helpolla, ja se on hyvä. Larry Teen tyyli on jotain electron, housen ja diskon rajamailta, mutta tarkkaa tyyliä mahdotonta kuvailla.
Parhaimpina nousevat luonnollisesti esiin luonnollisesti My Pussy, Shoes sekä My Penis.
Upea ja ehdottomasti vuoden toiseksi paras levy!!!!




Kommentit

Suositut tekstit