Lady Gaga - Mauttomuutta ja keinotekoista diivahakuisuutta


Olin pudottaa silmäni kun näin ylläolevan kannen kirjakaupassa. Alle vuoden sisällä kuuluisuuteen kahdella hitillä noussut wanna-be diiva poseeraa käytännössä alasti musiikkilehti Rolling Stonen kannessa. Ylilyönnitkin voivat olla tyylikkäitä, mutta tällä tempauksellaan laulaja on lähinnä mauton ja aiheuttaa naurunpurskahduksia.
Vuosi sitten kun Just dance tuli, kiinnostuin paljonkin kyseisestä artistista, mutta Poker facen ilmestyttyä, pidin tästä artistista vielä enemmän. Mutta yllätys, yllätys, laulajan levy on kaikkia mielistelevää sekametelisoppaa, jossa on rockia, rnb:tä ja muutama Redonen tuottama dancahtava biisi.
Makuni alkoi mennä siinä vaiheessa tähän laulajaan, kun julkisuuteen alkoi tulla uutisia mm. siitä miten Gaga saa orgasmin ajatuksen voimalla tai hänen videollaan veljekset harrastavat keskenään seksiä. Siinä vaiheessa aloin tajuta, että Gaga on muuttunut musiikista ilmiöksi, missävaiheessa ei ole enää merkitystä mitä hän musiikillisesti suoltaa, vaan sillä että hän on LADY GAGA.
Viimeksi kuulin, että Gaga oli peruuttanut tunnin varoitusajalla keikan Take Thatin lämppärinä, joka on todellista diivan käytöstä. Mutta näin aikaisin uran alussa ei ole kyllä mitään syytä diivailla. Tätä en juuri tajua popmusiikissa, että ihmiset lähinnä palvovat ideaa ja ulkokuorta artistista, kuin itse musiikkia, jonka todellakin pitäisi olla tärkeämpää kuin pinta.
Siitä täytyy kyllä Gagaa onnitella, että kuinka nopeasti hän on luonut itsestään tuotteen, kuten itsetuotteistuksen mestari Madonna. Hyvin on kyllä Madonnan ura tutkittu, mutta Lady gaga yrittää vain saavuttaa kaiken nopeammin ja loistokkaammin, mutta hänpä ei taida ymmärtää että jos pillu ja tissit on jo melkein esillä vuoden päästä ekasta kappaleesta yhden tunnetuimman musiikkilehden kannessa, niin onko hänellä enää annettavaa yleisölle... No, ehkäpä arvon Lady päättää tehdä seuraavaksi sukupuolenvaihdosleikkauksen, sitä kautta saisi varmasti pitkään suosiota ja median kiinnostusta..

Kommentit

Suositut tekstit