Madonna on amerikkalaisten nuoleskelija!



Kirjoittelin aikaisemmin tällä blogilla Madonnasta, jonka uusi tyyli on perusamerikkalaista läiskytys r´n´b:tä. Pieni toivo kuitenkin oli että levyllä olisi edes jotain vanhaa dancetyyliä. Kuunneltuani 30 sekunnin pätkät Hard candysta olen todella, todella, todella pettynyt..


Yleensä levystä ei voi tehdä johtopäätöksiä noin pienillä näytteillä, mutta:

Jokainen biisi alkaa aivan kamalalla r´n´b rumpu klonkotuksella, jotka tihkuvat amerikkalaisten tummaihoisten hiphop kulttuuria. Yksi biisi alkoi elektronisella tavalla mielenkiintoisesti, kunnes kappale pilattiin hirveillä rytmeillä. Lisäksi tuo Timberlaken ymppääminen joka paikkaan alkaa lievästi sanottuna jo ottaa päähän.


Ja arvosteluissa on vielä sanottu, että nämä biisit ovat "dancefloor anthems"!!!

WTF?! Lisäksi Madonna sanoi yhdessä haastattelussa, että hänen suosikkejaan uudella levyllä on Candy Shop, joka kyllä on minimalistisessa typeryydessään yksi kaameimpia r´n´b-rynkytyksiä ikinä. Kaikki biisit muutenkin kuulostavat aivan typeriltä ja yksinkertaisilta, joita kuka tahansa kotimuusikko voi tehdä aivan simppelillä musiikinteko-ohjelmalla.


Cristal Snown sanoin, Madonna on myynyt sielunsa. Ja itse lisään vielä, että myynyt sielunsa paholaiselle. Amerikkalaiset kuolaavat ihan varmasti Madonnan uuden tyylin perään, koska eivät edellisestä oikeasta dancelevystä pitäneet. Myös Suomessa
r&b-lehmät ovat iloissaan, kun nyt diskoissa soitetaan Madonnaltakin jotain, jota voi tanssia ( tuo oli ironiaa ;) )


Minulle Madonna on yhtä kuin uponnut kaupallsuuden suohon, Timbaland niminen paholainen on vienyt sormen ja sitä kautta koko käden. Voin olla väärässäkin, mutta vähällä tätä viisikymppistä mummoa ei r´n´b-suosta ylös nosteta.


P.S. tsekatkaapa tuo Hard candy kansi. Aivan karmea kuva ja teksti kannessa kuin ekaluokkalaisen Wordilla tekemä.

Kommentit

Suositut tekstit